Workshop zingen.

‘Dames: wilt u een avond vrij….Geef uw man op voor de workshop zingen van het Bosch’ mannenkoor!’

Het Bosch’ mannenkoor (KHMK) is voornemens om op 22 november a.s. een workshop te starten voor mannen die geïnteresseerd zijn in zingen in het Bossche mannen –of vriendenkoor. Het KHMK dat volgend jaar 115 jaar bestaat, roept daarom mannen op – die over enige vrije tijd beschikken, en al een tijdje nadenken wat hiermee te doen, om een keer per week in een ontspannen en gezellige sfeer de meest mooie liederen te komen instuderen. Liederen uit een repertoire dat enkele eeuwen muziek omvat en gekleurd wordt door alle genres. Het koor is op zoek naar alle mannen maar in het bijzonder naar heren die al wat ouder zijn. De beruchte ‘oudere jongeren!’ De kennismakingsbijeenkomst én start is op 22 november en begint om 19.30 uur. Aanmelden graag telefonisch vooraf bij Dhr. Jef Verouden: Tel: 06-27306550.

Informatie over het koor vindt U ook op de website: www.boschmannenkoor.nl

Datum:           22 november 2017

Tijd:                19.30 uur.

Locatie:          Wijkgebouw ‘De Slinger’.

Adres:            Jan Schöfferlaan 3,

5212 RE   ’s-Hertogenbosch.

Schrijver: Harry van Liebergen