Regio Bank Kerkwijk Cross op 10 februari

KERKWIJK – Het zou de 27e Boomgaardloop moeten worden, maar omdat de boomgaard is gerooid, gaat de wedstrijd in Kerkwijk nu verder als de Regio Bank Kerkwijk Cross. Maar wel net zo spannend, net zo zwaar en net zo gezellig. Uiteraard is er weer genoeg kleedruimte met douches en kan na afloop in de kantine nog gezellig nagepraat worden. Wat niet veranderd is het goede doel waar de opbrengst naar toe zal gaan. Die zal ook dit keer in zijn geheel ten goede komen aan de Stichting Roparun (hulp aan mensen met kanker).

Start en finish vinden ook nu weer plaats bij voetbalvereniging Kerkwijk, de jeugd bijt als eerste de spits af, de diverse loopjes beginnen om 14.15 uur en de wedstrijd voor dames en heren vanaf 16 jaar begint om 15.00 uur. De deelnemers kunnen kiezen uit 4, 6 of 8 kilometer. De prijsuitreiking is om 16.00 uur.