Somerset Capital Partners ontwikkelt hoogwaardig warehouse voor Mainfreight in Zaltbommel

Op Bedrijventerrein De Wildeman in Zaltbommel ontwikkelt Somerset Capital Partners een FMCG warehouse voor Mainfreight Europe.

De partijen kwamen dit recent overeen. Het warehouse van 50.000 m²  komt op een perceel van circa 9 hectare. Het wordt in het 4de kwartaal van 2018 opgeleverd.

 

Wethouder Looijen: “De komst van Mainfreight betekent een forse impuls voor de regionale werkgelegenheid en bewijst dat bedrijventerrein De Wildeman een geweldige vestigingslocatie voor logistieke bedrijven is.”  

Kwalitatief hoogwaardig en energieneutraal warehouse

Somerset is zeer verheugd met de mogelijkheid om op deze locatie een energieneutraal warehouse te kunnen opleveren. Somerset: “De locatie is voornamelijk voor logistiek en distributiedoeleinden zeer strategisch gelegen. Deze locatie gaat onze huurder Mainfreight een absoluut competitief voordeel opleveren om haar positie op de FMCG markt verder te verstevigen.”

Strategische locatie: centrale ligging en uitstekende bereikbaarheid

Bedrijventerrein De Wildeman ligt centraal in Nederland,  direct aan de A2 en op de kruising van de hoofdas Noord-Zuid (A2) en hoofdas West-Oost (A15). Het bedrijventerrein is tevens via openbaar vervoer uitstekend bereikbaar en maakt onderdeel uit van de Logistieke Hotspot Rivierenland

Over Somerset Capital Partners

Somerset Capital Partners investeert in bedrijfsmatig en logistiek vastgoed, private equity en op de financiële markten. Kantoorhoudende in Oisterwijk, actief in heel Nederland, ontwikkelde zij inmiddels circa 700.000 m² aan warehouses op daartoe verworven grondposities. Deze projecten bevinden zich op multimodale locaties of op logistieke knooppunten. Voor meer informatie: www.somerset.nl.

 

Over Mainfreight

Mainfreight is een wereldwijde logistiek dienstverlener en begon in 1978 haar activiteiten in Nieuw-Zeeland. Mainfreight blijft haar wereldwijde positie versterken met vestigingen in Azië, de Verenigde Staten, Australië en Europa. Momenteel heeft Mainfreight 240 vestigingen in 22 landen en telt meer dan 7.000 teamleden wereldwijd. Voor meer informatie: www.mainfreight.com.

 

Bron: Gemeente Zaltbommel

Schrijver: gemeente Zaltbommel