Carnavalswandeling Oeteldonk 27/28 jan. 3 febr.

 

27 januari – 28 januari

 

Fervent fan van het Bossche carnaval of gewoon benieuwd naar de achtergrond van het mooie Oeteldonk en haar gebruiken? Kom alvast in de feeststemming en doe met ons mee!

 

Dit jaar organiseert VVV ’s-Hertogenbosch voor de negende keer op rij de Oeteldonkse carnavalswandeling. Oeteldonk kent een rijke geschiedenis met vele tradities die tijdens deze carnavalswandeling aan bod komen.

 

Tijdens deze twee en half uur durende wandeling loop je door de stad, breng je een bezoek aan het Nationale Carnavalsmuseum en pak je een ‘neutje’ in één van de vele kroegen. Maak kennis met het Bossche carnaval en ontdek de Oeteldonker in jou!

 

Inschrijven?

VVV ‘s-Hertogenbosch verzorgt zaterdag 27 januari, zondag 28 januari en zaterdag 3 februari een carnavalswandeling door het centrum van Oeteldonk (Den Bosch). Inschrijven kan via 073-612 7170 of via een mail naar info@vvvshertogenbosch.nl. De kosten voor deze wandeling bedragen €13,11 p.p. inclusief een bezoek aan het Nationale Carnavalsmuseum, twee consumpties en een leuk aandenken. Ben er snel bij want vol = vol!

Bron: Beleef - Bommelerwaard en regio