Stichting Muziek in de Sint-Maarten verder als Stichting  Matthäus Passion Zaltbommel

 

De mooiste Passie van Rivierenland op 24 maart 2018                       

Zaltbommel, 29 januari 2018

 

De jaarlijkse uitvoering van dé Matthäus Passion van het Rivierenland vindt zaterdag 24 maart 2018 plaats in de bijzondere ambiance van de Sint-Maartenskerk te Zaltbommel. Al sinds 1985 zet een enthousiaste groep vrijwilligers zich in dit schitterende oratorium van Johann Sebastian Bach in Zaltbommel op Palmzaterdag te laten klinken.

 

Het huidige bestuur merkte dat er regelmatig verwarring was over de voormalige naam “Stichting Muziek in de Sint-Maarten”. Verwisseld met Stichting Maartenskerkmuziek of Stichting Muziekkring Bommelerwaard e.o. Derhalve is de huidige naam “Stichting Matthäus Passion Zaltbommel”. Onder toeziend oog van notaris, de heer Mr. M.G.F. van Maurik, tekende voorzitter Hans Vuuregge 25 januari jl. de officiële akte.

 

Stichting Matthäus Passion Zaltbommel streeft naar een uitvoering met kansen voor de jeugd. Door het engageren van een jonge cast van professionele solisten, instrumentalisten en de samenstelling van hoog gekwalificeerde koren. Tevens hecht zij waarde aan de regionale uitstraling. Zo levert Jeugdkoor Senta op 24 maart opnieuw hun bijdrage en vele koorzangers komen uit de Bommelerwaard en het Rivierenland. Een aanpak die enthousiast ontvangen wordt, ook door de huidige bezoekers.

 

Kaarten zijn online te koop voor € 38,- inclusief consumptie en programmaboekje via www.matthauspassion.nl. Tevens is het mogelijk Matthäusvriend te worden en genieten vrienden nog € 5,- extra korting evenals hun introducé.

Lees al het nieuws over de Matthäus Passion in de Sint-Maartenskerk te Zaltbommel.